TIKVA

Välkommen till nya TIKVApass – kl 17:15 följande torsdagar: 17, 31 okt, 14, 21 nov & 12 dec .

TIKVA är ett hebreiskt ord som betyder HOPP. TIKVA är en träningsform av stretching och avslappning på kristen grund. Det är en chans för dig att mitt i livet få en 30-minuters paus. Inspiration till TIKVA hämtas ur Psalm 23 i bibeln:

du låter mig vila på gröna ängar, du för mig till vatten där jag finner ro.

Det finns begränsat antal platser, anmälan krävs. Första gången är gratis, sen får du som kan och vill betala 50 kr/pass. Betalningen sker via swish eller kontant. Vi möts en trapp upp i Baptistkyrkan (Klostergatan 46).

FRÅGOR & ANMÄLAN: Frida Blomberg (se kontaktuppgifter längst ner)

TIKVA vill ge redskap för dig att leva ett liv i balans och tillit. Fokus är på hela människan till ande, kropp och själ. Enkla kroppsövningar bygger upp kroppens styrka och smidighet. Under passet får du lyssna till några uppmuntrande ord ur bibeln. Övningarna blir ett sätt att hjälpa kroppens stela muskler att mjukna och slappna av. De blir också en hjälp att släppa negativa tankar och att låta hoppet få landa i din själ.

Allt deltagande sker efter egen förmåga vilket gör att alla kan vara med. TIKVA är din stund och du bestämmer själv om du vill göra alla kroppsövningar eller om du vill lyssna eller vila dig igenom hela eller delar av passet. Allt deltagande sker på egen risk.

Här kan du läsa mer om TIKVA tikva.se

Tikva är i samarbete med studieförbundet BILDA

Kontaktperson:
frida.blomberg@baptistkyrkanlinkoping.se