TIKVA

Välkommen på TIKVA på T1 i Linköping.

Vi möts måndagar med bra väder från 31 aug – 28 sept

Klockan 17:30 på T1 i Linköping

TIKVA är en träningsform av stretching och avslappning på kristen grund. En möjlighet för dig att få en 30 minuters paus. BEGRÄNSAT ANTAL PLATSERANMÄLAN KRÄVS. Vi möts utomhus och är beroende av bra väder. Exakt plats meddelas de anmälda. Du som kan tar med egen träningsmatta, filt & kudde (säg till om du behöver låna träningsmatta).

TIKVA är ett hebreiskt ord som betyder HOPP. TIKVA är en träningsform av stretching och avslappning på kristen grund. Det är en chans för dig att mitt i livet få en 30-minuters paus. Inspiration till TIKVA hämtas ur Psalm 23 i bibeln:

du låter mig vila på gröna ängar, du för mig till vatten där jag finner ro.

FRÅGOR & ANMÄLAN : Frida Blomberg (se kontaktuppgifter längst ner)

KOSTNAD: du som kan & vill betalar 50 kr/pass, men första gången är alltid gratis (betalning via Swish/kontant).

TIKVA vill ge redskap för dig att leva ett liv i balans och tillit. Fokus är på hela människan till ande, kropp och själ. Enkla kroppsövningar bygger upp kroppens styrka och smidighet. Under passet får du lyssna till uppmuntrande ord ur bibeln. Övningarna blir ett sätt att hjälpa kroppens stela muskler att mjukna och slappna av. De blir också en hjälp att släppa negativa tankar och att låta hoppet få landa i din själ.

Allt deltagande sker efter egen förmåga vilket gör att alla kan vara med. Har du svårt att sitta på en träningsmatta så kan du sitta på en stol. TIKVA är din stund och du bestämmer själv om du vill göra alla kroppsövningar eller om du vill lyssna eller vila dig igenom hela eller delar av passet. Allt deltagande sker på egen risk.

Här kan du läsa mer om TIKVA tikva.se

Tikva är i samarbete med studieförbundet BILDA

Frida Blomberg

Kontaktperson:
Frida Blomberg
frida.blomberg@equmeniakyrkan.nu