Välkommen att fira gudstjänst tillsammans med oss i Baptistkyrkan.

Under hösten kommer vi dela vår gudstjänstgemenskap tillsammans med Missionskyrkan.
Gudstjänsten börjar kl 11 och vi kommer vara i missionskyrkans lokaler. Gudstjänsterna kommer att spelas in och du hittar mer information om det på både vår hemsida och missionskyrkans hemsida.

Hur en gudstjänst kan se ut: Inledning i form av välkommen, gemensamma sånger eller solosång. Bibelläsning och predikan. Vi ber för vår värld och för våra församlingar. Vi lyfter även upp personliga bön ämnen om man så önskar. Gudstjänsten är ett tillfälle att få mötas, men även att lära känna Gud mer.

I predikan berättar vi om Jesus som är Guds Son, som kom till den här världen för att alla människor som tror på honom inte ska gå under, utan ha ett evigt liv. Vi önskar och ber för att det här får vara en plats där längtan får möta källan och det får växa i ditt inre en tro som bär genom allt.
Ta med egen fikakorg!

Söndagsskola är till för alla barn.
Då träffas barnen samtidigt som de vuxna har sin gudstjänst.
Alla barn är välkomna!
Du som är under tre år är välkommen tillsammans med en mamma eller pappa.

Känn dig varmt välkommen till alla våra samlingar!