Gudstjänst

Nu i ”Corona” tider, firar vi gudstjänst så gott det går. Alla som vill, kan och orkar är varmt välkomna att fira tillsammans med oss.
Gudstjänsten börjar kl 11, på söndagar, om inget annat anges. Gudstjänsten består av: sång och musik, bibelord och undervisning. Det är ett tillfälle för oss att mötas och dela vår tro med varandra. Här får du som är hungrig och törstig möta källan som ger kraft till att klara av denna utmaning som vi har ställts inför. Undervisningen handlar om en Frälsare som har blivit född, en räddare som har dött och uppstått för våra synder. Det finns möjlighet att själv få be, men också hjälp att be, genom att någon ber för dig. Vi får ge och ta så att det blir till välsignelse för oss var och en. Efter gudstjänsten är det fika och alla som vill får stanna kvar och dela gemenskapen. Detta är ett viktigt tillfälle och en möjlighet att lära känna varandra.
Alla våra gudstjänster tolkas till engelska.

För alla fantastiska barn som kommer till våra samlingar, finns det söndagsskola. De möts några gånger/termin och har sina samlingar en trappa upp. Vanligtvis är de med en stund på gudstjänsten innan de drar sig upp på övervåningen där de får lära sig om Jesus Kristus på ett enklare språk. I söndagsskolan undervisar vi barnen på flera sätt som är anpassat för så att de ska förstå. Barnen får möta olika bibelpersoner genom drama, lek, pyssel och mycket mer.
Barn som är under tre år är välkomna tillsammans med en vuxen.

Alla är välkomna på våra gudstjänster!