Nu i ”Corona” tider, firar vi gudstjänst på Youtube:

Gudstjänsten börjar kl 10:30, på söndagar, om inget annat anges.
En gudstjänst brukar bestå av: Sånger som vi sjunger tillsammans och lyssnar ibland på när någon annan sjunger för oss, vi läser Bibeln och lyssnar på en predikan. Gudstjänsten är ett tillfälle där vi som är troende och du som inte har en tro för mötas för att dela tron med varandra.

Vi predikar tro, hopp och kärlek. Här får du som längtar efter något mer än vad den här världen kan ge, komma och lära dig om att det finns en väg som leder till himmelen. Känner du en törst som du inte kan släcka? Känner du en hunger efter något mer inom dig? Är du orolig? Jesus kommer med FRID. Sin frid kommer han med. Och det är vad du får möta här i Baptistkyrkan. Vi är en församling som predikar om Jesus Kristus, vår Herre. Han som var, han som är och han som kommer.

Jesus Kristus som dog på ett kors för dina och mina synder. Men som också uppstod till evigt liv för att var och en som tror på Jesus Kristus ska få leva i evigheten tillsammans med honom. I våra gudstjänster finns det också möjlighet till bön. Vi ber gärna för dig, men du kan också be själv.
If you don’t speak Swedish, it’s possible to get the service translated in English.

Efter gudstjänsten delar vi gemenskapen tillsammans genom att fika. För dig som är intresserad att lära känna nya människor och vilken kyrka Baptistkyrkan är, är det här ett bra tillfälle.

Söndagsskola är till för alla barn.
Under Corona är söndagsskolan inställd. Men, en vanlig söndag när det inte är Coronatider. Då träffas våra fantastiska barn samtidigt som de vuxna har sin gudstjänst. Barnen möts en trappa upp och där kan det mest fantastiska under ske. Barnen får lära sig mer om Jesus, Gud och den Helige Anden. Det är på ett språk som barnen förstår. De får möta olika bibelpersoner, genom drama, lek, pyssel och många fler kreativa uttryckssätt.
Alla barn är välkomna!
Du som är under tre år är välkommen tillsammans med en mamma eller pappa.

Känn dig varmt välkommen till alla våra samlingar!