Kristen grundkurs – Alpha

DU som söker, som undrar – är livet mer än att FÖDAS LEVA DÖ…

Tänk om DINA svar finns i den kristna tron. Ta chansen och ta reda på detta – gå en grundkurs i kristen tro, en Alphakurs. Kursen vänder sig till alla, den är särskilt för dig som vill veta mer om vad kristen tro egentligen handlar om eller för dig som är nyfiken på om den kristen tron är något som har med dig och ditt liv att göra.

Kursen består av 10 tisdagar kl 19:00-21:00 och en fre-lördag. Vi äter tillsammans, lyssnar till föredrag och samtalar – alla frågor är tillåtna! Kursen är kostnadsfri, men du som har möjlighet betalar 700 kr för mat, häfte och helg. Vi inleder de fem första kvällarna med soppa i Babettes Kafferi. Kursen är ett samarbete mellan Baptistkyrkan, Citykyrkan och studieförbundet Bilda.

I nuläget har vi inget startdatum för en ny kurs. Är du intresserad av att vara med på nästa kurs så hör gärna av dig.

Varmt välkommen att höra av dig för intresseanmälan eller frågor till:

Kontaktperson:
frida.blomberg@baptistkyrkanlinkoping.se