Alpha – grundkurs i kristen tro

alphaAlphakursen är en grundkurs i kristen tro som vänder sig till alla.  Kursen  är för DIG som knappt varit i en kyrkan och för dig som är kristen sen länge och alla däremellan. Detta är ett ypperligt tillfälle för dig som har börjat fundera på om det där med kristen tro är något för dig eller för dig som bara vill veta mer om vad kristen tro egentligen handlar om. Här är världens chans att avsätta tid för att få veta mer.

Vi startar en ny kurs våren 2018

Kursen består av 10 träffar på vardagskvällar plus en fre-lördag. Varje kvällsträff börjar med en enklare måltid i Babettes Kafferi, därefter följer en föreläsning om en av grunderna i kristen tro och slutligen blir det gruppsamtal, träffen håller på drygt 2 timmar. Föreläsningarna hålls av Frida Blomberg och Lars Hermansson mfl. I gruppsamtalen kommer en av alphakursens stora tillgångar fram, nämligen den dynamik samtalen får genom att en del varit kristna sen barnsben och en del inte vet något alls om kristen tro och åter andra som befinner sig någonstans däremellan. I dessa samtal är precis alla frågor tillåtna.

Alphakursen är i sig kostnadsfri, men om du har möjlighet så betalar du 700 kr för mat och deltagarhäfte. Kanske har du en vän eller familjemedlem som gärna skulle vilja gå kursen men som inte riktigt kommer till skott. Varför inte ta chansen att hjälpa honom/henne lite på traven och ge ett presentkort på alphakursen.

För anmälan, frågor eller köp av presentkort kontakta Lars Hermansson: lars.hermansson@baptistkyrkanlinkoping.se eller 0706-66 17 47

Vill du läsa mer om Alpha så kan du göra det på Alpha Sveriges hemsida

/ Lars Hermansson

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.