Alpha – grundkurs i kristen tro

Är du nyfiken på kristen tro – välkommen att gå en Alphakurs.
Alpha är en grundkurs i kristen tro som är för alla som vill veta mer om kristen tro, den är för dig som inte har någon koll på kristen tro, för dig som vet lite eller för dig som vet mycket och på nytt vill fördjupa dig i grunderna i kristen tro.

Vi startar en ny kurs 7 feb
Kursen består av 10 träffar på onsdagskvällar plus en fre-lördag. Varje onsdagsträff börjar med en enklare måltid i Babettes Kafferi, därefter följer en föreläsning om en av grunderna i kristen tro och slutligen blir det gruppsamtal, träffen håller på drygt 2 timmar. Föreläsningarna hålls av Frida Blomberg och Lars Hermansson mfl. I gruppsamtalen kommer en av alphakursens stora tillgångar fram, nämligen den dynamik samtalen får genom att en del varit kristna sen barnsben och en del inte vet något alls om kristen tro och åter andra som befinner sig någonstans däremellan. I dessa samtal är precis alla frågor tillåtna.
Alphakursen är i sig kostnadsfri, men om du har möjlighet så betalar du 700 kr för mat och deltagarhäfte. Kanske har du en vän eller familjemedlem som gärna skulle vilja gå kursen men som inte riktigt kommer till skott. Varför inte ta chansen att hjälpa honom/henne lite på traven och ge ett presentkort på alphakursen.

Vill du läsa mer om Alpha så kan du göra det på Alpha Sveriges hemsida

För anmälan, frågor eller köp av presentkort kontakta Lars Hermansson.

Lars Hermansson

Kontaktperson: