Alphakurs

Är du nyfiken på kristen tro

– välkommen att gå en Alphakurs.

Vi startar en ny Alphakurs tisdagen den 11 september i samarbete med Citykyrkan.

Alphakursen är en grundkurs i kristen tro som vänder sig till alla. Kursen är för DIG som knappt varit i en kyrka och för dig som är kristen sen länge och alla däremellan. Detta är ett ypperligt tillfälle för dig som vill veta mer om vad kristen tro egentligen handlar om.

Kursen består av 10 tisdagskvällar + en fredag-lördag (19-20 okt). Varje tisdagskväll startar kl 19:00 med en enklare måltid. Därefter följer en föreläsning om grunderna i kristen tro och slutligen blir det gruppsamtal som avslutas senast 21:30. I dessa samtal är precis alla frågor tillåtna. De fem första träffarna ordnar Babettes Kafferi soppa till oss, helgen och de resterande fem tisdagarna ordnar vi maten tillsammans. Alphakursen är i sig kostnadsfri, men om du har möjlighet så betalar du 400 kr för mat och deltagarhäfte.

Du kan läsa mer på  Alpha Sveriges hemsida http://sverige.alpha.org/learn-more

För anmälan eller frågor kontakta:
frida.blomberg@baptistkyrkanlinkoping.se