Alphakurs

DU som söker, som undrar – är livet mer än att FÖDAS LEVA DÖ…

Tänk om DINA svar finns i den kristna tron. Ta chansen och ta reda på detta – gå en grundkurs i kristen tro, en Alphakurs. Kursen vänder sig till alla, den är särskilt för dig som vill veta mer om vad kristen tro egentligen handlar om eller för dig som är nyfiken på om den kristen tron är något som har med dig och ditt liv att göra.

Kursen består av 10 tisdagar kl 19:00-21:00 och fre-lördag. Vi äter tillsammans, lyssnar till föredrag och samtalar – alla frågor är tillåtna! Kursen är kostnadsfri, men du som har möjlighet betalar 700 kr för mat, häfte och helg. Vi inleder de fem första kvällarna med soppa i Babettes Kafferi.

Kursstart 10 september i Baptistkyrkan, Klosterg. 46. Mot slutet av kursen möts vi i Citykyrkan, St:Larsg. 19. Kursen är ett samarbete mellan Baptistkyrkan, Citykyrkan och Bilda.

Du är varmt välkommen att höra av dig för anmälan eller frågor:

kursen sker i samarbete med studieförbundet BILDA

Kontaktperson:
frida.blomberg@baptistkyrkanlinkoping.se